Het team van apotheek Cools volgt de evolutie in de gezondheidszorg op de voet door zich regelmatig bij te scholen. Onze persoonlijke en geëngageerde aanpak kronkelt als een rode draad doorheen de apotheek.  Voor goed gezondheidsadvies moet je hier zijn.

 

BESTEL ONLINE

Voortaan kan je via onze website producten bestellen.  Binnen de 4 werkuren kan je je bestelling komen afhalen in onze apotheek.  Last van de wegenwerken? Geen tijd? Vraag ons uw bestelling thuis te leveren.  Deze service is gratis.

 

NIEUW! - HUIDANALYSE

Vraag uw gratis huidanalyse.  Altijd de juiste crème op maat van uw huid.  Wij meten de hydratatiegraad, het sebum, de elasticiteit, de kans op pigmentvlekken, de zuurtegraad van uw huid en bieden u bijgevolg een correct advies op maat voor uw verzorgingsproducten. 

Zonnebescherming: het melanine in uw huid wordt gemeten met ons huidanalysetoestel.  Zo weten wij perfect welke factor u nodig heeft en hoe lang u in de zon kan zonder/met bescherming.

 

ZORGPUNT

 

 

Je kan bij Apotheek Cools terecht voor de verhuur of verkoop van een volledig gamma kwaliteitsvolle toestellen en hulpmiddelen voor de thuiszorg.  Sinds kort is Apotheek Cools bovendien een Zorgpuntapotheek; hierdoor is ons thuiszorgaanbod nog verder uitgebreid. Kleine hulpmiddelen kan je gewoon afhalen in onze apotheek. Zo ben je snel geholpen. Wij leveren ook aan huis, indien dringend zelfs binnen de 24 uur en dit elke dag ook in het weekend en op feestdagen. Voor het volledige aanbod en prijzen, vraag meer informatie in Zorgpunt Apotheek Cools of surf naar www.zorgpunt.eu.

Zorgpunt Apotheek Cools verzorgt ook de administratie voor de terugbetaling van mobiliteitshulpmiddelen zoals rolstoel, rollator, looprek, elektrische scooter, … Je kan aan je arts vragen om een bijlage 19 in te vullen voor de tussenkomst van het RIZIV. Met dit formulier kan je dan in Zorgpunt Apotheek Cools een gratis rollator of looprek bekomen die voldoet aan jouw behoeften. Voor rolstoelen en andere mobiliteitshulpen komt de bandagist eerst aan huis voor maatname. Deze dienst (administratieve opvolging, bezoek bandagist) is gratis. Vraag je apotheker om meer inlichtingen.

Bij Zorgpunt Apotheek Cools kan je kwalitatieve incontinentieverzorging (TENA Hartmann-AMD) kopen aan fikse kortingen. Wij helpen en adviseren je graag. Bij opstart of overschakeling geven wij ook staaltjes mee.

Overweeg je om een traplift te laten installeren, neem dan zeker contact op met je Zorgpunt Apotheek Cools. Telefonisch legt een raadgever een vrijblijvende afspraak vast. Hij komt gratis bij je langs om, samen met jou, een bestek op te maken volgens jouw behoeften en de beste oplossing te vinden om een traplift te plaatsen. Hij bekijkt ook op welke terugbetalingsmodaliteiten je recht hebt.

Het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap (VAPH) geeft tegemoetkomingen voor verschillende thuiszorgmaterialen. Zorgpunt Apotheek Cools begeleidt personen bij dit traject en maakt een aankoop mogelijk dankzij het 3e betalerssysteem.
Meer info op www.zorgpunt.eu.

 

 

Heb je nog een vraag? Aarzel niet om ons te mailen (info@apotheekcools.be) of bellen (03 888 08 25).

 

Via deze website heeft u ook nog toegang tot een schat aan informatie. Je kan over de meest diverse gezondheidsthema's informatie opzoeken. Via de productendatabase kan je bijsluiters downloaden en up-to-date info over nagenoeg alle medicatie opzoeken.

Apotheek Cools
Jan Van Eycklei 2
2840 REET

Weergeven op plan

Tel: 03 888 08 25
Fax: 03 844 89 25

Contact

Openingsuren
8u45 tot 12u30 en 13u45 tot 19u00 Op zaterdag: 9u - 12u.

Wachtdiensten

Mazelen: een ernstige en zeer besmettelijke ziekte

Mazelen: een ernstige en zeer besmettelijke ziekte

Mazelen blijven een bedreiging in Europa!

Lees meer

Stoppen met roken, het kan...

Stoppen met roken, het kan...

Bijna twee op de drie rokers wil eigenlijk stoppen

Lees meer

Disclaimer - Verkoopsvoorwaarden

Powered by ApoSite - 10067 -