Presentatie

De apotheek is gelegen op de grote baan tussen Oeveldorp en Tongerlo.Er is ruime parkeergelegenheid voorzien.

 

De geschiedenis van onze apotheek begint op 1 maart 1969. Mijn ouders, beide apotheker en komende uit het antwerpse, vinden in dit kempische dorpje de geschikte omgeving om een eigen apotheek op te starten. Zij doen dit gedurende 3 jaren vanuit een gehuurd pand in de kerkstraat.Hier zullen ze beide met hun jong enthousiasme en fierheid hun apotheek beginnen.

                                   

In 1970 nemen ze hun intrek in een huis met apotheek op  Tongerlostr.12 in Oevel.

Ze brengen er drie kinderen groot, waarvan er twee als apotheker afstuderen.

De eerste jaren als pas afgestudeerde apotheker is het gemis aan praktijkervaring enorm.Hiervoor was mijn vader de ideale leermeester.Met strenge maar rechtvaardige hand begeleidde hij mij in de wereld van de farmacie .

Sinds 2001 werk ik samen met mijn echtgenote, Ellen, die ook apotheker is.En bouwen wij samen deze apotheek uit tot wat hij nu is ; een moderne, geînformatiseerde apotheek.

Een plaats in de zorgverlening waar de patienten met de nodige kennis van zaken worden begeleid bij het volgen van de voorgeschreven medicatie.

Onze apotheek  te Oevel is reeds lange tijd gekend voor zijn ruim aanbod van Homeopatische en plantaardige produkten.

Sinds 01/01/2010 is de apotheek dan ook uitgerust met een professioneel Homepatisch labo zodat wij de homeopatische produkten en bereidingen zelf kunnen bereiden.

Na enkele maanden voorbereiding en evenveel maanden verbouwingen nemen we op 1 september 2013 onze intrek in een ruime moderne apotheek aan "de overkant" op n°3.

Van hieruit willen we U als patient met de beste zorgen en middelen verderhelpen.

 

 

In de apotheek kan U steeds, door een van de apothekers (Iwan, Ellen,Marieke en Sofie) of assistente Liliane worden verdergeholpen. Zij geven U graag professioneel advies bij Uw medicatie en eventuele vragen die U hierover zou hebben.

APOTHEEK CORSTIENS
Tongerlostr 3
2260 Oevel

Weergeven op plan

Tel: 014 234896

Contact

Openingsuren

Ma- Vr: 9-12u. en 13.30- 19u.

Wachtdiensten

Disclaimer - Verkoopsvoorwaarden

Powered by ApoSite - 10221 -