Welkom bij Apotheek THYS

Apotheek THYS is gelegen in het centrum van Helchteren. Al meer dan 40 jaar dragen wij service en kwaliteit hoog in het vaandel.

Het farmaceutisch aanbod van onze apotheek omvat een ruime keuze aan geneesmiddelen voor zelfzorg (OTC), babyartikelen, dermocosmetica, voedingssupplementen en sportvoeding. De merken en productlijnen worden met veel zorg gekozen en alle producten zijn van de beste kwaliteit.     

Uw gezondheid is onze zorg. In overleg met uw arts zoeken wij steeds naar de juiste producten voor uw behandeling en verzorging. Mede door constante bijscholing beschikken al onze medewerkers over een uitstekende kennis van de producten en staan zij u steeds bij met professioneel medisch advies.

Om u goed te verzorgen, is het belangrijk dat u zich goed informeert. We stellen zoveel mogelijk objectieve informatie ter beschikking, in de eerste plaats door met u te praten, maar evenzeer via onze website.

Onze apotheek is ook bereikbaar via internet. Voor alle informatie over geneesmiddelen en het gebruik ervan kunt u zo op elk moment bij ons terecht.

Ons team staat steeds voor u klaar!

 

Apotheek THYS
Kazernelaan 22
3530 Houthalen-Helchteren

Weergeven op plan

Tel: 011/ 52.19.59
Fax: 011/ 52.28.00

Contact

Openingsuren

maandag tot en met vrijdag
9 u. tot 12 u.
13.30 u.  tot 18.30 u.

info@apotheek- thys.be

Wachtdiensten

Mazelen: een ernstige en zeer besmettelijke ziekte

Mazelen: een ernstige en zeer besmettelijke ziekte

Mazelen blijven een bedreiging in Europa!

Lees meer

Stoppen met roken, het kan...

Stoppen met roken, het kan...

Bijna twee op de drie rokers wil eigenlijk stoppen

Lees meer

Disclaimer - Verkoopsvoorwaarden

Powered by ApoSite - 13637 -