Team

Titularis-eigenaar Lieve, mama van 2 prachtige kindjes Floris & Aline liep studies aan de KU Leuven waar ze afstudeerde in 1992. Na in verschillende apotheken ervaring te hebben opgedaan kreeg ze in 2001 de kans om haar eigen apotheek over te nemen. Op de hoek van de Vierde Lansierslaan en de Leuvenselaan vond zij de geschikte kans om de zaak van haar dromen uit te bouwen. Lieve is de eindverantwoordelijke als titularis-eigenaar en is verantwoordelijk voor de farmaceutische zorg en de keuze van de adviesproducten voor zelfzorg.

 

 

Na haar studies leerde zij Mark kennen, een consultant voor voedingsbedrijven en laboratoria. Mark, een man met een jarenlange passie voor het ontwikkelen van innovatieve software en techniek, besloot na de geboorte van Aline in 2008 dat hij dichter bij huis en zijn gezin wou zijn.

Mark verkreeg zijn erkenning als farmaceutisch-technisch assistent en stapte samen met Lieve in de zaak.  Zij is eerder conservatief en hecht nog veel belang aan de vaste waarden in de apotheek. Mark is meer een innovator creator en was de drijfveer achter de verbouwing . Mark is verantwoordelijk voor het personeelsbeleid, logistiek en innovatie. Zo vullen ze elkaar aan om de apotheek toch voldoende snel te laten evolueren.

Wanneer Lieve als titularis afwezig is neemt Apothekeres Nele de supervisie over. Zij studeerde af aan de KU Leuven in 2009. Als dochter van een dierenarts heeft zij ook een uitgebreide kennis van de dierengeneeskunde. Wanneer Nele niet in de apotheek is geeft zij tevens ook les in het volwassenenonderwijs in de richting farmaceutisch-technisch assistent te Aarschot.

Om voor een jeugdige frisheid te zorgen zal u steevast apotheker-stagiaires vinden in onze apotheek, deze lopen in hun laatste jaar Farmaceutische Wetenschappen een stage van 6 maanden. Momenteel is Niels onze stagiair.

Lieve tracht haar taak als stagemeester ernstig op te nemen door haar visie van de apotheek door te geven en leert de student  om de theorie om te zetten naar de praktijk.

Stiptheid, netheid en kritisch denken zijn slechts enkele van de belangrijke factoren die meespelen om het vak aan te leren.  Verder is een oog voor correcte doseringen, interacties en contra-indicaties noodzakelijk .

Samen trachten wij U van een zo goed mogelijke dienstverlening te voorzien door de taken te verdelen en staan steeds open voor suggesties van onze patiënten.

Pirard
Vierde Lansierslaan 6
3300 Tienen

Weergeven op plan

Tel: 016 81.16.06
Fax: 016 81.16.02

Contact

Openingsuren

Maandag tot vrijdag:
09:00 - 12:30
13:30 - 18:00

Zaterdag:
09:00 - 12:30

Wachtdiensten

Disclaimer - Verkoopsvoorwaarden

Powered by ApoSite - 13861 -