Presentatie

Ons streven is U onmiddellijk te kunnen voorzien van de door de geneesheer, tand- en dierenarts voorgeschreven geneesmiddelen. Indien we een specialiteit niet voorradig hebben kunnen we die in de meeste gevallen binnen de 3 uren in huis hebben door de zeer goede dienstverlening van onze groothandel. Reserveren is vanaf nu ook mogelijk via de website!

De vraag naar fytotherapie trachten we vooral in te vullen met producten van Soria Natural. Daarnaast hebben we ook de gamma's Tillman, Boiron, dr. Vogel en VSM.

Apivita noemt haar huidverzorgingsgamma "natuurlijk en holistisch". Haar bestanddelen zijn gebaseerd op planten en de weldaad van konninginegelei, propolis en honing. De hulpstoffen die worden toegevoegd zijn zo gekozen dat de kans op huidreacties veel kleiner wordt.

Het gamma Bioderma is dan eerder sober van uitstraling en adviseren we voor atopisch eczeem, acne, couperose en voor de babyhuidjes.

Etixx is ons gamma voor de sporters. Door hogere eisen aan het lichaam te stellen tijdens sportprestaties moeten af en toe magnesium of ijzer worden aangevuld.

Ook voor de allerkleinsten trachten we de beschikbare babyvoedingen in huis te hebben. Hierin staan wij vooral achter het nog minder bekende Novolac gezien de prima samenstelling en ruime assortiment. Als tegemoetkoming op de al hoge kosten krijgt U de 11de pot via een Novalac spaarkaart gratis. 

Ook de thuisverpleging kan bij ons terecht voor een ruim assortiment technische hulpmiddelen, verband- en incontinentiemateriaal.

Wij  verzorgen voor hen, samen met de leverancier,  periodieke opleidingen over de laatste technieken en productvernieuwingen.

Pirard
Vierde Lansierslaan 6
3300 Tienen

Weergeven op plan

Tel: 016 81.16.06
Fax: 016 81.16.02

Contact

Openingsuren

Maandag tot vrijdag:
09:00 - 12:30
13:30 - 18:00

Zaterdag:
09:00 - 12:30

Wachtdiensten

Disclaimer - Verkoopsvoorwaarden

Powered by ApoSite - 13861 -