Diensten

Uw gezondheid is onze prioriteit!

Daarom besteden wij veel aandacht aan farmaceutische zorg in onze apotheek. Wij kijken uw voorschriften met grote zorg na. We controleren de dosering van de verschillende geneesmiddelen en we gaan na of er eventueel interacties zijn met andere geneesmiddelen. Wij proberen u zoveel mogelijk advies te geven over de werking, het juiste gebruik en de bewaring van de voorgeschreven geneesmiddelen. Uw magistrale bereidingen maken wij met de grootste zorg klaar.

Daarnaast staan wij ook altijd klaar om u zo goed mogelijk te informeren over voorschriftvrije geneesmiddelen, homeopathie, voedingssupplementen en verzorgingsproducten. Wij streven ernaar om u telkens opnieuw het juiste middel en de meest verantwoorde keuze aan te bieden, met advies op uw maat.

Onze apothekers zijn door het RIZIV erkende bandagisten die u graag verder helpen bij het zoeken en aanmeten van steun- en aderspatkousen, bandages, stoma- en incontinentiemateriaal…

U kan bij ons ook terecht voor verhuur van aërosolapparaten, krukken, babyweegschalen, melkpompen, … Ook ander materiaal voor een optimale thuisgezondheidszorg (bedden, bedliften, bedtafels, hometrainers, rolstoelen, rollators, looprekjes, serumstaanders, toiletstoelen, zelfoprichters…) kunnen wij leveren.

Is er iets niet duidelijk? Hebt u nog vragen? Aarzel dan niet om ze te stellen… Uw gezondheid is onze grootste zorg! 

U bent ziek en alleen? U kan moeilijk tot bij ons geraken en u krijgt toch graag de uitleg van de apotheker zelf? Geen probleem, in dat geval brengen wij uw geneesmiddelen graag bij u aan huis. Let op, dit is geen dienst die openstaat voor iedereen, wel een extra service voor mensen in moeilijkheden.

Het is mogelijk om uw producten op voorhand telefonisch of online te bestellen. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling klaarstaat. Zo hoeft u nooit lang te wachten in de apotheek.

Wij aanvaarden Bancontact, Visa en Mastercard.

 

Sollie apothekers - Kapellen
Ertbrandstraat 285
2950 Kapellen

Weergeven op plan

Tel: 03 / 664.48.35

Contact

Openingsuren
ma - vr: 9u-12u30 en 13.30- 18u30 za & zo gesloten

Wachtdiensten

Disclaimer

Powered by ApoSite - 15864 -