Thuiszorg

Verhuur

Als zorgpuntapotheek zijn wij gespecialiseerd in verhuur en verkoop van thuisgezondheidsmateriaal. Zorgpunt heeft als doel dat de zorgbehoevende patiënt thuis op de meest comfortabele manier kan verblijven.

Veel voorkomende hulpmiddelen hebben we zelf op stock en kunnen dus onmiddellijk uitgeleverd worden. We beschikken in onze apotheek over verschillende soorten rollators, rolstoelen, toiletstoel, hometrainer, krukken, aerosoltoestel, bloeddrukmeter, rhinoflow en melkafkolftoestel. 

Andere hulpmiddelen zoals ziekenhuisbedden, bedliften en andere worden aan huis geleverd binnen de 24u en dat 7 dagen op 7!

 

Bekijk alle mogelijkheden op www.zorgpunt.eu.

Gratis rollator

Wist u dat veel patiënten in onze apotheek een gratis rollator kunnen bekomen indien ze voldoen aan bepaalde voorwaarden? De huisarts dient hiervoor wel een document in te vullen. U kan dit document hier downloaden

U kan de verschillende types rollators vrijblijvend komen bekijken en mits ingevuld document zelfs onmiddellijk meenemen.

Aankoop

Uiteraard verkopen wij ook bovenstaande verhuurartikelen. Daarnaast verkopen wij ook talloze grote en kleine hulpmiddelen om hulpbehoevenden het leven te vergemakkelijken:

  • badkamerhulp 
  • slaapkamerhulp  
  • hulp bij eten en drinken
  • revalidatiehulpmiddelen voor thuis 

Bekijk hier de catalogus.

 

 

Apotheek Peeters-Dekeyser
Wechelderzande

Gebroeders De Winterstraat 32
2275 Wechelderzande

Weergeven op plan

Tel: 03/312.18.65
Fax: 03/312.44.65

Contact

Openingsuren
Maandag tot vrijdag:
8.30u-12.00u
13.30u-19.00u

Zaterdag:
8.30u-12.00u

Wachtdiensten

Disclaimer - Verkoopsvoorwaarden

Powered by ApoSite - 34367 -