welkom op onze site

Reeds meer dan 25 jaar doen wij in onze apotheek er alles aan om onze patiënten de service te bieden die ze, terecht, van een zelfstandige apotheker verwachten. Door zeer beschikbaar te zijn en stabiliteit te bieden, maakt RECIPE het verschil met de 'keten' apotheken.

Om een produkt te reserveren volstaat het om ons even te bellen of een berichtje te sturen. Door onze uitstekende contacten kunnen wij elk denkbaar produkt binnen enkele uren beschikbaar stellen, of het nu over medicijnen , cosmetica, homeopathie, voedingsupplementen of  iets anders gaat.

Bovendien hanteren wij zeer concurentiële prijzen, zo krijgt U bij ons een directe korting van 15 % op alle produkten in voorraad van de merken Vichy, La Roche Posay of Mustela en 10 % op Louis Widmer (netto prijs promoties uitgesloten) en werken we met een getrouwheidskaart met mooie voordelen.

Ook voor verhuur en/of aankoop van thuisgezondheid kan U bij ons terecht (ziekenhuisbedden, krukken, aerosoltoestellen, incontinentiemateriaal...)

Een persoonlijke aanpak, eerlijk en met de glimlach staan bij ons centraal. Hier bent u niet klantnummer zoveel maar een patiënt die graag op de best mogelijke manier geholpen wil worden!!!

apothekers   Stefan Sutens   -   An Knops   

telefoon   02 / 521 02 47                      email   :     recipepharma@gmail.com

 

Apotheek RECIPE
Maurice Herbettelaan 1
1070 Anderlecht

Weergeven op plan

Tel: 02 521 02 47
Fax: 02 521 02 47

Contact

Openingsuren
ma - vr : 9 - 12.45 / 14 - 19 h za : 9 - 12.30 h

Wachtdiensten

Disclaimer

Powered by ApoSite - 34410 -