Welkom op onze website!

Apotheek Brielfarma is nu ook online om u nog beter van dienst te zijn.

 
Op deze website vindt u:
 

Mocht u nog vragen of suggesties hebben, aarzel niet ons te contacteren telefonisch (052 33 46 12) of per e-mail (brielfarma@skynet.be)!

 

Promoties:

- Zondag 13 april 2014 won Niki Terpstra van de ploeg Omega Pharma Quickstep, Parijs-Roubaix. Hierdoor start brielfarma met een speciale actie, waarbij er bij aankoop van 1 doos Etixx Magnesium een gratis energy bar red fruit ontvangen wordt. Magnesium kan gebruikt worden tijdens het sporten ter prevente van spierkrampen.

- Osteoplus max is een voedingssupplement voor de verbetering van de kwaliteit van het kraakbeen. Het heeft het effect op de stijfheid en stramheid van de gewrichten. Dit voedingssuplement is nu beschikbaar is een promotieverpakking voor 4 maand met een reductie van 25 %.

Promoties zijn geldig zolang de voorraad strekt

Nieuw in de apotheek:

- Beaphar Pro dierenproducten: Dit gamma voor de huisdieren focust zich op 3 gezondheidsdomeien. gebitsverzorging,onderhoud van de vacht en een optimale oog en oorhygiëne.

- Star Balsem: Voor de effectieve verzorging van pîjnlijke spieren en gewrichten

Allergische Rhinitis.

Seizoensgebonden allergische rhinitis, of hooikoorts wordt veroorzaakt door stuifmeelkorrels, ook pollen genoemd afkomstig van gras, bloemen en bomen. Deze pollen lokken een reactie uit van het verdediginsmechanisme van het lichaam, waardoor er ziektesymptomen voorkomen zoals niezen, lopende neus en geïrriteerde ogen d. Doorgaans zijn de klachten meer uitgesproken 's morgens en 's avonds en verminderen deze tijdens of na een regenbui. De aard en hoeveelheid van pollen aanwezig in de lucht kan geraadpleegd worden via de pollen app. Deze mobiele applicatie werd ontwikkeld door de firma MSD Belgium en is beschikbaar op de website www.pollen-info.be/nl. Ook de pollenfoon (0900/100,73) of een pollenkalender verkrijgbaar in de apotheek kunnen hiervoor gebruikt worden.

De behandeling van hooikoorts bestaat voornamelijk uit het verminderen van de onaangename symptomen. Een algemeen anti-allergicum of een lokale oog- of neusdruppel kunnen hiervoor gebruikt worden.

Voor meer informatie over dit onderwerp of de behandeling ervan, kan u steeds terecht bij uw apotheker.

(bron: Gecommentarieerd  Geneesmiddelenrepertorium, www. gezondheid.be en adviezen voor zelfzorg, Prof dr.apr. Leemans lies; www.pollen-info.be;www.astma-en-allergiekoepel.be )

 

 

Brielfarma
Provinciale Baan 79
9200
BAASRODE
Belgiƫ
Tel: 052 334612
 
Openingsuren

Maandag tot vrijdag:
08.00 - 12.30 u.
13.30 - 19.00 u.

Zaterdag:
08.30 - 12.30 u.


Vraag onze klantenkaart!

Klantenkaart


Gezondheidsnieuws

  Medische voorschriften weldra elektronisch naar apotheek
  Het Gedeeld Farmaceutisch Dossier : een nieuwe + voor uw gezondheid
  Wat te doen bij atleetvoet?
  Laat je tijdens de zwangerschap tegen griep vaccineren!
  Voor de eerste keer astma-medicatie?


Web design & development by Philippe Debotte